Dala 2.000 kuna ali ostala bez madraca

Prevarena Marija Jašarević
Prevarena Marija Jašarević

Umirovljenica Marija Jašarević ostala je bez dvije tisuće kuna, koje joj je uzela medulinska tvrtka Ortopedic kao polog za madrac koji joj nikad nisu isporučili.

- Ljetos mi je zazvonio kućni telefon i osoba koja se predstavila kao predstavnik tvrtke Ortopedic upitao me želim li kupiti odličan madrac po povoljnoj cijeni i ja sam pristala. Rekao je da se zove Sebastijan. Došao je potom meni, potpisali smo ugovor o kupnji i dala sam mu polog od dvije tisuće kuna, ispričala nam je Marija.

On joj je ostavio ugovor i broj telefona te otišao uz obećanje da će madrac dobiti u roku od 15 dana. Međutim, Marija je, posumnjavši u prijevaru, nakon pola sata nazvala Sebastijana i rekla da se predomislila te da želi novac natrag. No, on joj je odgovorio da to više nije moguće jer je novac već predao u tvrtku.

Gospođa Marija je potom uspjela dobiti broj od direktora Ortopedica, no, osim sijaset pustih obećanja, novac nije dobila. Na koncu su brojevi na koje su se dotad uredno javljali iz tvrtke Ortomedic redom postali nedostupni, a onda - isključeni.

Odlučila je ipak slučaj prijaviti policiji, bez obzira što joj je direktorica (navodno žena vlasnika Ortopedica) nakon naše intervencije, obećala isplatiti polog na rate, požalivši se da to nije njezina krivnja već krivnja njenog muža. (N. SOFTIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)

VIŠE U DANAŠNJEM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter