"Da te mogu pismom zvati" u dance verziji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umaška dance skupina Karma nakon trogodišnje diskografske pauze za dvadesetak dana trebala bi objaviti novi album naziva "Party do zore". Radi se o njihovom petom studijskom albumu na kojem je 15 pjesama, a osim novih autorskih skladbi, tu su i tri obrade.

"Album smo pripremali godinu dana jer su na njemu, uz nove pjesme, i neke starije koje je publika vec imala priliku poslušati, poput 'Temperature', s kojom smo 2008. nastupili na Hrvatskom radijskom festivalu.

Tu su i tri obrade - 'Bolje biti pijan nego star' Plavog orkestra, zatim 'Željo moja' Doris Dragovic te klapski klasik 'Da te mogu pismom zvati'. Vrlo dobro zvuci taj spoj klapske pisme i elektronske glazbe", kaže Nenad Cirjak Neno.

Dodaje da su ostali vjerni svom glazbenom stilu, koji je opisao kao house najslicniji izricaju Davida Guette i Boba Sinclairea.

Zanimljivo je da je album vec objavljen u Sloveniji gdje je grupa Karma jako popularna, dok kod nas još traže diskografa. Pojavit ce se i u Bosni i Hercegovini te Srbiji, ali i u Slovackoj i Ceškoj, gdje je Karma vec dugi niz godina vrlo popularna.

Uz to, Neno, Pipi i Tara pripremaju album na engleskom jeziku koji je namijenjen tržištima zapadne i istocne Europe te Azije, što ne cudi previše buduci da je Karma jedna od rijetkih grupa iz zapadnog svijeta koja je imala priliku objaviti album na najmnogoljudnijem tržištu na svijetu - kineskom.

Singl koji ce najaviti novi album je "Uzmi il' ostavi", za koji su prošle nedjelje snimili spot (na hrvatskom i engleskom jeziku).


Podijeli: Facebook Twiter