D. Zagora: Pas nanjušio 11 kilograma marihuane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitska policija uhitila je 25-godišnjaka od kojega je u Zadvarju zaplijenila gotovo 11 kilograma marihuane vrijedne pola milijuna kuna na ilegalnom tržištu, a od jučer je pritvoren i 26-godišnjak, kod kojega je nađen amfetamin - speed i ampule testosterona vrijedni oko 10.000 kuna.

Marihuanu su jučer u Zadvarju, nedaleko od Šestanovca, našli pogranični policajci postaje iz Trilja. Oni su zaustavili fiat punto dubrovačkih registracija koji je vozio 25-godišnjak sa šireg područja Metkovića. Policijski pas Pik je najušio drogu, a kada je vozač otvorio prozor policajci su osjetili intenzivan miris karakterističan za marhuanu, kazali su u policiji.

Na stražnjem su sjedištu pronašli deset paketa marihuane ukupne težine 10 kilograma i 699 grama, koju su oduzeli, a 25-godišnjaka uhitili. Mladić je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden pritvorskom nadzorniku.

Policija je jučer podnijela i kaznenu prijavu protiv 26-godišnjaka iz Kaštela, kojega osim za preprodaju i posjedovanje droge tereti i za "neovlaštenu proizvodnju i promet tvarima zabranjenim u sportu".

U njegovu je stanu, osim 17,78 grama speeda, manje količine tableta Efedrin i Tamoxifen, zaplijenjeno i 14 ampula testosterona koji se koristi kao doping, a kod nekontroliranog korištenja je poguban za zdravlje.

26-godišnjak je uhićen još u četvrtak u Splitu kada je zaustavljen u svom BMW-u, a kod sebe je imao više od 25 grama speeda, nakon čega mu je pretražen i stan. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter