Cvijece s popustom do nedjelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Vrtnom centru Istrasjeme u Mutilskoj ulici otvoren je 14. medunarodni sajam cvijeca, sadnica, vrtnog programa, uredenje interijera i eksterijera te strojeva "Flora Istra 2011".

- Nakon trinaest uspješno organiziranih sajmova na kojima se do sada predstavilo više od stotinjak izlagaca možemo slobodno reci da se sajam pretvorio u tradicionalni susret koji svojom širokom ponudom unapreduje sve segmente gospodarstva, naveo je Karlo Malic, direktor Vrtnog centra Istrasjeme.

Dodao je da mu je intencija da Pula i Istra postanu cvjetni centar ovoga dijela Europe, a Flora Istra cilj organiziranih dolazaka turista i poslovnih partnera.





Na sajmu, kako smo se uvjerili, svatko može pronaci nešto za sebe; nude se sve vrste ljetnica, dirana, aromaticne biljke i lavanda s francuske granice te vocke i agrumi iz doline Neretve. Ima i sadnica domacih kupina, ribizla, ogrozda, kao i razne vrste živica i palmi.

- Uz naš redoviti program imamo i 11 izlagaca od kojih su tri iz Italije, te po jedan iz Španjolske i Tunisa, naveo je Malic dodajuci da se popusti krecu od 10 do 30 posto, dok na sve vanjsko bilje popust iznosi 20 posto, veli Malic.

Inace, Sajam ce biti otvoren do 17. travnja, svakodnevno od 9 do 19 sati. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. (B. PETROVIC; snimio N. LAZAREVIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter