Cvijece na donjem rublju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovo proljece cete crne oblake recesije tjerati vedrim i optimisticnim donjim rubljem. S obzirom na to da je cvjetni uzorak vrlo trendi ove sezone i nosi se na svemu od haljina do marama, nije zaobišao ni donje rublje. Moderno je i sve u živim bojama, s mašnicama, cipkom… Nosi se veselo, ženstveno, zavodljivo i damski!



Medu grudnjacima najmodernija su dva modela: push up i prozirni cipkasti grudnjak. Push up je vec godinama jedan od najdražih modela grudnjaka ženama s manjim grudima, dok je prozirni cipkasti grudnjak definitivno udobniji i nerijetko seksipilniji od push up-a.



Ove godine vaše grudi ce zablistati u veselim bojama prvenstveno ružicastoj, žutoj, zelenoj i ljubicastoj, ukrašene sitnim cvjeticima i cvjetnom cipkom. Ovakva modna kombinacija ce vam zasigurno uljepšati dan.

Tange ostaju najpopularnije donje rublje, a one ce, kao i grudnjaci, biti prekriveni cvijecem, cipkom i pokojom slatkom mašnom. S obzirom da tange nisu najudobniji, a kako neka znanstvena istraživanja kažu ni najzdraviji izbor, cvjetici ce "napasti" i gacice, brazilke, bokserice…

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter