Cuvari svirala opet osvojili Puljane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cuvari svirala poceli su svoj nastup u Rock Caffeu u petak autorskim skladbama s albuma koji spremaju. Odsvirali su singl "Bez nas", kao i "Pokaži sve" te "Rogovi" i "Andele", skladbe s njihovog prvog albuma "...do na kraj svijeta", koje su sve odreda toplo primljene medu publikom.

Ipak, gitarist i pjevac Damir Rakic, bubnjar Danijel Stojan i basist Ivan Smoje Macak najviše su simpatija osvojili kvalitetnim i cesto inventivnim obradama.

Na repertoaru stranih obrada našlo se od standardnih "Light My Fire", "Wonderwall" i proširene verzije "Rebel Yell", Bowiejeve "Heroes", "Our Time Is Running Out" Musea, Talking Headsove "Road To Nowhere" do "What If God Was One Of Us" Joan Osbourne, kojima su publiku, koja je cesto pjevala s njima, natjerali na ovacije.

No, publika je aplaudirala i odlicnim izvedbama domacih skladbi poput "Kalajdzisko oro", "Cuvam noc od budnih" te "Kao kakao", koju su odsvirali na bisu. U odlicnoj atmosferi i uz kvalitetnu glazbenu pozadinu Cuvari su još jedanput osvojili pulske fanove.


Podijeli: Facebook Twiter