Curica zanima mjesto direktora TZ-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bivši direktor i predsjednik županijske Turisticke zajednice Branko Curic najvjerojatnije ce se javiti na nedavno objavljeni natjecaj za izbor novog direktora TZ-a nakon odlaska Tomislava Popovica u Atlas.

- Nisam se još javio na natjecaj, ali to me jako golica i ozbiljno razmišljam da se prijavim. Mislim da je za novog celnog covjeka na toj funkciji bitan kontinuitet rada i novi izazovi kao što su promjene trendova u turizmu, recesija, trenutne poteškoce poput vulkana i slicno. Naime, situacija u turizmu nije više ista kao devedesetih godina i tome se treba prilagoditi, kratko nam je kazao Curic.

Inace, Curic je trenutno direktor županijske tvrtke Istra Golf Dizajn, a s funkcije direktora županijskog TZ-a, koju je obavljao jedan mandat, prakticki je maknut prije pet godina. Tada se u dva navrata raspisivao natjecaj za celnog covjeka TZ-a, koji je prvi put poništen jer je pristigla samo jedna valjana zamolba, i to upravo Curiceva.

Vijece TZ-a željelo je razmotriti ponudu još nekoliko kandidata buduci da nisu bili zadovoljni Curicevim radom. Na drugi se natjecaj uz njega javio i Popovic, i to na nagovor istarskih hotelijera, koji je vecinom glasova zadobio povjerenje vijeca. Hoce li ovaj put vijece biti naklonjeno Curicu ili nekome drugome, znat ce se za desetak dana.


Podijeli: Facebook Twiter