Curica ubodena kišobranom u oko u životnoj opasnosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U solinskoj osnovnoj školi u srijedu ujutro sedmogodišnja djevojčica zadobila je po život opasne ozljede kada se u igri, navodno, spotaknula i pala na vrh kišobrana koji joj se zabio u oko.

Teško ozlijeđena djevojčica je kolima Hitne medicinske pomoći prebačeno u KBC Split gdje se, kako se neslužbeno doznaje, liječnici bore za njen život. Splitska je policija tek dala informaciju da se slučaj teškog ranjavanja djeteta dogodio u 9.30 sati pred osnovnom školom gdje je došlo do ozljeđivanja zbog kojeg je dijete hospitalizirano.

Neslužbeno se doznaje da je nastradala sedmogodišnja djevojčica u osnovnoj školi "Vjekoslav Parać" dok se igrala sa svojim vršnjacima. Navodno se u jednom trenutku spotaknula i pala nakon čega joj se dio vrha kišobrana zabio u oko. Lokalni mediji pišu da je oštrica kišobrana djevojčici prošla kroz oko te probila mozak zbog čega se slomila baze lubanje. Sedmogodišnjakinja je zbog toga navodno priključena na respirator, a policija na mjestu nesreće obavlja očevid kako bi se utvrdila sve okolnosti stradavanja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter