Curic postaje šef Odjela za turizam

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na javni natjecaj za vršitelja dužnosti županijskog procelnika za obrazovanje, sport i tehnicku kulturu te natjecaj za mjesto procelnika za turizam stiglo je ukupno osam prijava. Potvrdio je to nacelnik županijske uprave Valerio Drandic, koji je rekao i da cetiri kandidata nisu udovoljila kriterijima.

Dodao je da je vec izabran kandidat koji ce obnašati funkciju procelnika za turizam, a za mjesto procelnika za obrazovanje u igri su još tri kandidata.

Ne želeci otkrivati imena, rekao je da ce do kraja iduceg tjedna i to biti odluceno. No, vec je od ranije poznato da ce na mjesto bivšeg procelnika za turizam doci Branko Curic, cija je molba za to mjesto, kako neslužbeno doznajemo, bila jedina valjana.

Curicu posao procelnika nije novi izazov jer upravo je tu funkciju obnašao prije Denisa Ivoševica, a svojevremeno je obnašao i funkciju direktora istarskog TZ-a te bio direktor u firmi Istra golf dizajn.

Natjecaj za procelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehnicku kulturu raspisan je jer dosadašnji šef tog odjela Mladen Dušman krajem ovog mjeseca odlazi u prijevremenu mirovinu.


Podijeli: Facebook Twiter