Cuccurin na celu NO-a burze

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na prošlotjednoj sjednici Nadzornog odbora Zagrebacke burze izabrani su novi clanovi, a Plinio Cuccurin za predsjednika. Na sjednici je donesena odluka o raspisivanju natjecaja za novu Upravu.

S obzirom na to da su pojedini clanovi NO-a prije sjednice iskazivali nezadovoljstvo Upravom na cijem je celu Roberto Motušic, ova odluka sugerira da ce Motušic uskoro biti smijenjen. Mediji su izbor novih ljudi u NO-u protumacili kao pobjedu frakcije Marijana Palica, a Cuccurina oslovili kao covjeka bliskog Palicevoj tvrtki Auctor. Paliceva druga tvrtka, Auctor kapital je pak vecinski vlasnik Lagune Novigrad. Hoce li Palic i njegova ekipa ponovno pokrenuti proces prodaje Zagrebacke burze za sada nije objavljeno.

Inace, svestranom Cuccurinu to je 11. funkcija u nekom društvu, udruzi ili skupštini. Pored toga što je u NO-u burze on je i predsjednika NO-a tvrtke Mon Perin, zamjenik predsjednika NO-a Istragrafike i Tvornice duhana Zagreb. Clan je NO-a TDR-a i Maistre, clan je Uprave Adris grupe i predsjednik Uprave Rovite. Uza sve to, Cuccurin je i predsjednik udruga Mon Perin i Ladonja te vijecnik u skupštini Istarske županije.


Podijeli: Facebook Twiter