Crvena jabuka u Fažani: Red ljubavnih, red zabavnih

Žera na klavijaturama
Žera na klavijaturama

Plaža Dječjeg igrališta u Fažani sinoć je bila prepuna posjetitelja koji su se zaputili na odličnu trosatnu zabavu popularne sarajevske grupe Crvena jabuka.

Za zagrijavanje su se pobrinuli dečki iz pulskog blues benda Double Dose. Slijedio je koncert Crvene jabuke koja je svojim starim uspješnicama te novim hitovima uspjela pokrenuti cijelu fažansku publiku.

U raznolikom repertoaru izveli su hitove sa svog prvog popularnog albuma "Crvena jabuka" iz 1986. godine, kao što su "Bježi kišo s prozora", "Dirlija" i "Sa tvojih usana", ali i pjesme koje se posljednjih godina vrte na svim radijskim postajama, "Jazz.ba" i "Mare".

Nakon reda ljubavnih pjesama i balada, poput "Ima nešto od srca do srca", "Noćas zvijezde" ili "Bacila je sve niz rijeku" namijenjenih brojnim zaljubljenim parovima u publici, red je bio za ludu zabavu uz hitove "Nitko nije lud da spava" i "Principessa". Dražen Žerić Žera svojim je specifičnim stilom i karizmom zabavio sve okupljene fanove te im pokazao i svoje umijeće u sviranju klavijatura.

Besplatan koncert, organiziran u sklopu fažanskog kulturnog ljeta, svojim je mještanima te domaćim i stranim gostima poklonila Općina Fažana.  (A. ŠIMIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter