CROMA: Edi Černjul menadžer godine

Edi Černjul (M. MIJOŠEK)
Edi Černjul (M. MIJOŠEK)

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) objavilo je na imena 12 laureata ovogodišnje nagrade "Menadžeri godine", među kojima je za najboljeg menadžera u velikim poduzećima odabran predsjednik Uprave porečke hotelske kuće Riviera Adria Edi Černjul.

HUM-CROMA tradicionalno odabire i najbolje hrvatske mlade menadžere, a u toj su kategoriji za 2013. godinu odabrani vlasnik i direktor tvrtke PAB - Plastika Akrapović iz Buzeta Miha Akrapović te Zvonimir Tudorović, predsjednik Uprave Hotela Njivice.

Strukovna nagrada HUM-CROMA-e, kako je istaknuo predsjednik tog udruženja Vladimir Ferdelji, ima posebnu vrijednost jer je dodjeljuje menadžerska struka najboljima među sobom, a koji predstavljaju realni primjer koji negira da je u kriznim i recesijskim uvjetima nemoguće uspješno poslovati.

Menadžeri i poduzetnici godine biraju se temeljem dokumentiranih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja, poput udjela na domaćem tržištu, rasta izvoza, broja novootvorenih ili sačuvanih radnih mjesta, itd. Stručni žiri temeljem tih podataka predlaže finaliste, a Upravni odbor HUM-CROMA-e odabire dobitnike. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter