Croatia Bike Week: Sve je spremno za bikersku feštu

Kampiranje je za sve sudionike besplatno
Kampiranje je za sve sudionike besplatno

Sve je spremno za početak tradicionalnog motosusreta na Monumentima. U tijeku su posljednje pripreme za prihvat nekoliko tisuća bajkera koliko ih se idućeg vikenda očekuje na 18. Twin Horn Beach Partyju koji od ove godine nosi naziv Croatia Bike Week. Naime, odlučeno da se manifestacija produži na sedam dana tijekom kojih je za posjetitelje i domaćine organizirano niz atraktivnih sadržaja.

U jučerašnjem obilasku uvjerili smo se da je na Monumente dosad, osim domaćih posjetitelja, stiglo puno gostiju iz Litve, Bjelorusije, Škotske, Britanske Kolumbije, Češke, Poljske, Njemačke, Austrije, Engleske, Holandije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Italije. Najviše bajkera očekuje se u subotu.

- Tijekom iduća četiri dana održat će se brojni koncerti. Nastupit će Goran Bare & Majke, Telefon Blues Band, Angels te mnogi drugi. Osigurano je i 40-ak štandova s vrlo zanimljivom ponudom, rekao je predsjednik Twin Horna Edi Ljubić.

Ulaz za one koji dođu sa svojim motociklima je besplatan, a ostalima se naplaćuje 50 kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može tijekom svih dana manifestacije. Kamp je smješten uz more, a u njemu su postavljeni tuševi i zahodi koji su stavljeni i duž prostora na kojem se odvija glavnina programa.

Defile Pulom novom rutom
Predsjednik Twin Horna Edi Ljubić rekao je da neće izostati ni nadaleko poznati, a ujedno najveći hrvatski defile kroz Pulu, koji će ovoga puta prolaziti novom rutom. Dakle, u subotu 1. rujna u 16 sati kreće se s Monumenata prema gradu, i to prema Tršćanskoj, pa Ulicom Starih statuta, Istarskom, Amfiteatarskom, Dubrovačke bratovštine, Vukovarskom, Mletačkom, Jurja Dobrile, Dalmatinovom, Smareglinom, Anticovom, Leharovom, Arsenalskom, Tomassinijevom, Budicinovom, Radićevom, Laginjinom, Giardinima i Flavijevskom nakon čega se bajkeri vraćaju na Monumente.

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter