Croatia Bike Week preselio na Monumente

(A. ŠIMIĆ)
(A. ŠIMIĆ)

Bikeri su se u četvrtak iz Pule preselili na Monumente, gdje je nastavljen bogati program 18. izdanja Croatia Bike Weeka, moto susreta u organizaciji pulskog kluba Twin Horn.

Možda u malom broju, ali u veselom raspoloženju motoristi iz Hrvatske i drugih zemalja još jednom su pokazali da se znaju dobro zabaviti.

Četvrtu večer bikerskog tjedna otvorili su dečki iz benda Static raznim obradama poznatih rock i grunge izvođača. Slijedio je pulski bend Fault, koji je kroz malo žešće rifove rocka i metala odsvirao vlastite izvedbe.

Osim glazbene ponude, posjetitelji su mogli prošetati i posjetiti štandove koji nude bikerske potrepštine poput dijelova motora, kožnih torbi, remena, šešira, zakrpa, raznog nakita i drugih stvari. Zainteresirani su mogli pogledati i kakvi se motori nude u prodaji.

Kulminacija bikerske zabave slijedi sutra, a počinje već u 14 sati na Monumentima izložbom oldtimera. U 16 će se sati motoristi zaputiti prema Puli, gdje će se održati atraktivni defile. U 17 sati održat će se stunt show pod nazivom "Na krilima Red Bulla" čija će zvijezda biti vozač Paky, a u 18 sati zabavne moto igre. Nakon custom showa u organizaciji bikerske revije "Biker's World", na kojem će se odabrati i nagraditi najljepše prerade motora, slijedi koncertni program.

Zvijezde su Goran Bare & Majke koji nastupaju u 23 sata. Prethodit će im koncert ženske rock grupe Angels koje sa svirkom počinju u 21 sat. Sexy show je predviđen u 1 sat, a zatim slijedi grupa Static, koja će ovog puta u svom tribute izdanju izvesti pjesme Metallice. (A. ŠIMIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter