Croatia Bike Week počinje 26. kolovoza

Bike Week (arhiva D. ŠTIFANIĆ)
Bike Week (arhiva D. ŠTIFANIĆ)

Međunarodni moto susret Croatia Bike Week u organizaciji moto kluba Twin Horn MC Croatia predstavlja u svom 19. izdanju bogat program koji počinje u ponedjeljak 26. kolovoza te završava u subotu 31. kolovoza.

U ponedjeljak i utorak se koncerti od 21 sat održavaju u caffe baru Pietas Julia, u ponedjeljak je na programu Rock Night, a u utorak nastupa riječki bend Sex Tension. U srijedu na Trgu Portarata nastupa sastav Tri Kralja, a od četvrtka se program seli na Monumente, gdje nastupaju Blackline i Harpoon Blues Band. U petak kreće pak pravi koncertni rock maraton - na Monumentima od 20.45 sati redom nastupaju grupe Sekiracija, Twin Horn Band, zatim Rock Masters feat. Ervin Baučić i Delta Blues Gang. Headlineri subotnjeg koncertnog programa su grupa Hladno pivo, a nastupaju još CherryBombz i Cota G4, te će se održati nezaobilazni sexy show. Subotnji program donosi još pregršt zanimljivosti - u 14 sati izložbu oldtimera, od 16 sati kreće i tradicionalni defile kroz grad, u 17 sati je stunt show Marka Vozile, u 18 moto igre, a u 19 sati custom show s odabirom najljepše prerađenog motora.

Kako saznajemo od predsjednika Twin Horna Edija Ljubića, ulaz na manifestacije je od ponedjeljka do četvrtka besplatan, dok će u petak i subotu besplatno moći ući isključivo motociklisti koji dođu na svojim metalnim ljubimcima. Ostali će morati kupiti ulaznicu, koja košta 50 kuna. Više informacija o Croatia Bike Weeku može se naći na www.croatiabikeweek.com. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter