Croatia Bike Week od četvrtka na Monumentima

Veliki defile motorista gradom je u subotu u 16 sati (M. ANGELINI)
Veliki defile motorista gradom je u subotu u 16 sati (M. ANGELINI)

Brojni motoristi iz cijele Europe pristigli su u Pulu gdje je u tijeku Croatia Bike Week, koji je počeo u ponedjeljak u organizaciji moto kluba Twin Horn MC Croatia te uz podršku Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule i još mnogih tvrtki, organizacija i pojedinaca.

Prva dva dana obilježena su programi u Pietas Juliji, gdje je između ostalih nastupio sastav Sex Tension, a zanimljivo je da su na Croatia Bike Week došli i motociklisti iz Moskve koji su prevalili čak 3.500 kilometara da bi posjetili ovu manifestaciju. Večeras će se u sklopu ove manifestacije na Portarati održati koncert sastava Tri Kralja.

Od četvrtka se program seli na Monumente, gdje od 21.30 sati nastupaju grupe Blackline i Harpoon Blues Band.

U petak koncertni program na Monumentima počinje u 20.45 sati, a nastupaju redom grupa Sekiracija, zatim Twin Horn Band, pa Rock Masters i Erwin Baučić te Delta Blues Gang.

Subotnji program počinje već od 14 sati izložbom oldtimera na Monumentima, u 16 sati je tradicionalni defile motora gradom, a od 17 sati kreće stunt show Marka Vozila nakon čega slijede moto igre. U 19 sati posjetitelji mogu razgledati unikatne motore u sklopu Custom Showa, a koncertni program počinje u 21 sat nastupom grupe CherryBombz. Zvijezde večeri, grupa Hladno pivo, nastupa u 23 sata, a nakon njih je najavljen sexy show te nastup sastava Cota G4.

U četvrtak je ulaz besplatan za sve a u petak i subotu besplatan je onima koji dođu sa svojim motociklima. Ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za oba dana. Kampiranje na Monumentima je besplatno za vrijeme trajanja manifestacije za sve sudionike. Više informacija može se naći na www.croatiabikeweek.com.

Prijevoz brodom
 

Za posjetitelje je organiziran prijevoz brodom s pulske Rive na Monumente. Brod kreče svakih puni sat od četvrtka u 17 sati do nedjelje u 8 sati. Mjesto polaska broda biti će na gradskoj rivi kraj "torte" te će biti označeno natpisom. Cijena vožnje u jednom smjeru biti će 20 kn.

 

U subotu veliki defile motora gradom

Veliki defile motora održat će se u subotu u 16 sati, te kreće s Monumenata prema gradu. Povorka na motorima proći će idućim gradskim ulicama: Creska, 119. Brigade, Riva, Flaciusova, Leharova (kod pošte), Arsenalska, Jeretova, Stoja, Lungo Mare, Veruda, Tommasinijeva, Arsenalska, Dobrilina, Laginjina, Giardini, Istarska, 43. Istarske divizije, i Cesta prekomorskih brigada, te se nakon obilaska grada Pule vraća natrag  Državnom cestom br. 3 prema Monumentima. (T. T.)

 


Podijeli: Facebook Twiter