Croatia Bike Week: Blues, rock i hrpa motora


Pretposljednja večer Croatia Bike Weeka, 19. izdanja moto susreta u organizaciji Moto kluba Twin Horn MC, na Monumente je u petak privukla brojne motoriste i ljubitelje motora iz svih krajeva Europe, čak i iz Rusije, Škotske i drugih udaljenih zemalja.

Glazbeni program počeo je nastupom grupe Sekiracija, mladog cover banda iz Galižane, koji je posjetitelje zagrijao uz razne rock hitove te pokoju autorsku pjesmu.

Slijedili su domaćini i organizatori, Twin Horn Band, koji je također nastavio s obradama starih rock i blues bendova, a za kraj nastupa odsvirali su nekoliko pjesama legendarnog pulskog Atomskog skloništa.

Headlineri večeri bili su Rock Masters feat. Ervin Baučić, bend sastavljen od nagrađivanih glazbenika, koji najveće svjetske rock hitove izvodi na koncertima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za kraj večeri svirali su pulski blueseri Delta Blues Gang, koji se smatra jednim od najboljih blues sastava u Hrvatskoj. Svi bendovi raspjevali su i rasplesali odlično raspoloženu publiku i zadovoljili sve glazbene ukuse.

Dok su velikom broju posjetitelja pogledi zapeli na brojnim zanimljivim parkiranim oldtimerima i "ušminkanim" primjercima motora iz cijele Europe, drugi su razgledavali motorističku opremu, nova izdanja motora za djecu i odrasle, kožno remenje i torbe, nakit, majice i razne druge stvari koje su se prodavale na štandovima.

Također, pažnju su plijenili i brojni bikeri i bikerice s pomno odabranim kožnim modnim dodacima i jaknama prepunim zanimljivih zakrpa i natpisa.

Program današnjeg, posljednjeg dana Croatia Bike Weeka, počinje već u 14 sati kad će se održati izložba oldtimera na Monumentima, u 16 sati slijedi veliki defile motora gradom, a u 17 sati održat će se akrobatski stunt show Marka Vozile.

Slijede moto igre i zanimljivi Custom Show. U 21 sat publiku će zagrijati pulski bend CherryBombz, Hladno pivo nastupa u 23 sata, a nakon njih je najavljen sexy show te nastup benda Cota G4. (A. ŠIMIĆ; snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter