Crnobori stari/novi predsjednik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulsko društvo "Josip Broz Tito" u subotu je u Domu antifašista održalo godišnju skupštinu na kojoj su medu ostalim izabrani predsjedništvo i nadzorni odbor. Sudionici skupštine, njih 53, jednoglasno su izabrali listu koju je predvodio dosadašnji predsjednik društva Ratko Crnobori koji ce obnašati dužnost predsjednika iduce cetiri godine.

Naime, prihvacena je izmjena Statuta društva po kojoj izborna skupština više nece biti svake dvije, vec svake cetiri godine. U izvještaju o radu protekle godine, predsjednik društva Ratko Crnobori nabrojao je sve aktivnosti, od posjeta Kumrovcu preko organiziranja predavanja i prezentacija knjiga do uredenja prostora u Rojcu, a osvrnuo se i na serijal "Tito" Antuna Vrdoljaka koji trenutno emitira HRT.

- Ne možemo se ne osvrnuti na najnovije izmišljotine ciji je cilj kompromitirati Josipa Broza Tita. Ovog se puta radi o Vrdoljakovoj seriji o Titu koja je najavljivana kao dokumentarni film, a ustvari se radi o iživljavanju nazovipovjesnicara Petra Simica. On na poluistinama konstruira zlonamjerne izmišljotine, a dovodi u pitanje cak i Narodnooslobodilacku borbu i antifašizam u cjelini, kazao je Crnobori.


Podijeli: Facebook Twiter