Crno-bijele prugice su ultimativni modni hit

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Otkako smo na proljetnim modnim pistama zapazili kako ogroman broj dizajnera za toplije dane favorizira grafički trend crno-bijelih prugica, nije trebalo dugo čekati da se police high-street dućana napune ovim vrućim modnim diktatom, koji je u svojoj osnovni prilično vječan i efektan.

Iako nam modne kuće Balmain, Dolce&Gabbana, Issey Miyake i Marc Jacobs možda nisu otkrile toplu vodu, sasvim sigurno su nas podsjetile kako sa stilom i na moderan način uživati u preslatkim 'Bubimir' prugicama, koje smo obožavali još kao djeca.

Ako su vam dizajnerske sugestije ipak preskupe, nemojte brinuti - ponuda trgovina kao što su Asos, H&M, Mango i Zara dovoljna je da zadovolji vaš apetit za crno-bijelim prugicama i pritom vas poštedi velikih novčanih izdataka.

U spomenutim trgovinama pronaći ćete sve od 'igle do lokomotive' u prugastom izdanju, počevši od lepršavih bluza i haljina, preko skinny jeansa pa sve do torbica i cipela koje su također doživjele 'prugasti' make over.

Za kraj, na vama je odabrati hoćete li uživati u vodoravnim ili pak horizontalnim  crtama, koje će vizualno izdužiti vašu figuru. (Tekst i fotografije Fashion.hr)


Podijeli: Facebook Twiter