Crikvenica dobila adrenalinski park

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Crikvenica ce ponovno postati grad adrenalina. Nekad su adrenalin donosile speedway utrke, a od ove subote uzbudenja i miris avanture jamci adrenalin park kod hotela "Omorika". Nakon pet godina traženja adekvatnog terena i dvomjesecnog "rudarskog rada", napokon je otvoren adrenalin park. Jedini od Poreca do Zadra.

U sklopu parka koji se rasprostire u borovoj šumi na pet i pol tisuca kvadrata gosti mogu uživati u adrenalinskom penjanju na dva poligona, jednom rekreativnom i jednom djecjem. Elementi su gotovo isti, razlikuju se tek po visini na kojoj treba pokazati spretnost.

Poligoni završavaju ski liftom, odnosno spuštanjem po sajli s najviše tocke poligona. Na rekreativnom poligonu gosti željni adrenalina spuštaju se s osam metara po 35-metarskoj sajli dok djeca imaju puno kraci i blaži spust. Prvog dana adrenalinski park okupirala su djeca.

U sklopu parka nalazi se i sumo borilište koje su prvi iskušali Dominik i ?oni. Najlakše je bilo "boriti" se, puno teže je bilo navuci kostime koji vitke mladice u tren pretvaraju u sumo borce. Još je teže bilo ustati se nakon pada na strunjacu. Za dva tjedna otvorit ce se i paintball poligon dimenzija 70 puta 30 metara. Profunkcionirao je i kavez za mali nogomet.

U predsezoni park radi od 15 do 21 sat, vikendom cijeli dan. U sezoni ce park raditi od devet ujutro do kasno u noc. (Anto RAVLIC/Novi list)

 


Podijeli: Facebook Twiter