Covjek nadasve, uz korjenite promjene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Neovisna lista dr. Ivana Grubišica predstavila je u petak u Zagrebu svoj predizborni program pod geslom "Covjek nadasve" isticuci obicnog gradanina, covjeka ispred svega te najavljujuci izlazak na izbore u svim izbornim jedinicama buduci da su Hrvatskoj potrebne korjenite promjene.

- Hrvatska je danas u dubokom minusu na svim podrucjima i smatramo da su nam potrebne korjenite promjene, a cilj tih promjena je sintagma koju vec dugo upotrebljavam - covjek nadasve, kazao je Ivan Grubišic na konferenciji za novinare u Novinarskom domu gdje je predstavio dio programa koji se, kako je rekao, ne nudi na menijima drugih stranaka i po kojem ce ih gradani moci prepoznati.

- Budemo li birali iste, buducnost ce nam biti gora nego sadašnjost, ustvrdio je Grubišic i naglasio da njegova lista program temelji na viziji nove, bolje i pravednije države u koju žele ugraditi kategorije etike, morala i duhovnosti jer danas, kaže, "živimo u plimi religioznosti, a u oseki duhovnosti".

Direktor kampanje Ivana Grubišica, novinar Drago Pilsel, koji je zamrznuo svoj novinarski status do parlamentarnih izbora, istaknuo je da je Hrvatska slijepa, pospana i to mogu promijeniti samo ljudi cvrstog morala kao što je don Grubišic uz kojega je i sam stao.


Podijeli: Facebook Twiter