Corluka ipak protiv Irske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vedran Corluka ipak nije zadobio ozbiljniju ozljedu na treningu u cetvrtak na kojem je osjetio zatezanje u zadnjoj loži, zbog cega je prekinuo trening, ali ce zbog predostrožnosti do utakmice s Irskom trenirati po posebnom programu, izjavio je hrvatski izbornik Slaven Bilic u petak na konferenciji za novinare u Warki.

- Ono što se jucer dogodilo s Corlukom nije izgledalo tako strašno, no iz predostožnosti smo ga poslali u bolnicu na pregled. Magnetska rezonanca je na srecu pokazala da nije ništa ozbiljno i on bi trebao biti spreman za susret u nedjelju, izjavio je Bilic.

- Corluka ce trenirati po posebnom programu do utakmice jer ne želimo ništa riskirati s njim. Nema hematoma, ni istegnuca, a kamoli rupture, medutim bojim se jedino da se on u glavi previše ne opusti i pomisli - nije mi ništa.

Baš zato smo ga u pratnji doktora Nemeca i poslali na magnetsku rezonancu u kliniku u Varšavi, da otklonimo sve dvojbe, kazao je Bilic i potvrdio da strucni stožer vec zna kojih ce 16 nogometaša u nedelju prijaviti za utakmicu protiv Republike Irske, ali nije želio obznaniti njihova imena.


Podijeli: Facebook Twiter