Cokolada koja uklanja bore

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mnoge žene obožavaju cokoladu, cak više i od seksa, a one ce sada biti posebno zadovoljne jer stiže cokolada koja uklanja bore.

Dva najveca proizvodaca cokolade na svijetu lansiraju novu poslasticu koja je bogata antioksidansima. Kako je pokazalo istraživanje, nova cokolada usporavat ce proces starenja, a kožu ce održavati mekom i glatkom.

Samo 20 grama cokolade dnevno bit ce dovoljno za sprecavanje nastanka bora te za poticanje prirodne hidratacije kože. Tajna cokolade je u njezinim antioksidativnim svojstvima koja se inace u procesu proizvodnje gube. Medutim, proizvodaci su uspjeli pronaci nacin da zadrže svojstva koja su iznimno dobra za kožu.

"Iako nam je teško povezati cokoladu i zdravlje, cinjenica je da cokolada može biti itekako dobra za zdravlje, posebno za kožu. Najnovija cokolada može cak usporiti proces starenja", istaknuo je Hans Vriens, jedan od proizvodaca.

Unatoc tim pohvalama postoje i skeptici koji smatraju da je sve to samo reklama te da cokolada nikako ne može povoljno djelovati na bore.


Podijeli: Facebook Twiter