Cohenov koncert u Areni rasprodan

Leonard Cohen za sinoćnja rasprodanog koncerta u Ljubljani (Delo)
Leonard Cohen za sinoćnja rasprodanog koncerta u Ljubljani (Delo)

Danas nam je službeno potvrđeno u zagrebačkoj tvrtci Adria Entertainment koja organizira Cohenov koncert u pulskoj Areni idućeg petka, 2. kolovoza, da je koncert već neko vrijeme rasprodan. Ulaznica neće biti u prodaji ni na dan koncerta, kao što to ponekad zna biti običaj.

Točno tjedan dana prije nastupa u pulskoj Areni, sinoć je u tamnom odjelu i sa šeširom na glavi, koncertom od puna tri sata u rasprodanoj ljubljanskoj Areni Stožice proslavljeni kanadski kantautor, pjesnik i pjevač duboka baršunasta glasa Leonard Cohen oduševio slovensku publiku u kojoj je dominirala sredovječna generacija.

Kako izvještava Delo, Cohen se dvaput vraćao na pozornicu, otpjevavši vječitu "So Long, Marianne" i "I Tried to Leave You". Prije biseva u finišu koncerta otpjevao je svoje ponajveće hitove "Hallelujah" i I'm Your Man". Koncert je pak otvorio nježnom izvedbom pjesme "Dance me to the End of Love".

Sedamdesetosmogodišnji Cohen zahvalio se na početku publici što su u ovim teškim vremenima kupili ulaznicu, kazavši: "Ne znam kada ćemo se ponovno vidjeti, ali smo uvjereni da ćemo večeras dati sve od sebe". U drugom dijelu koncerta zasjeo je za klavijature, zapjevavši "I was born with a gift of a golden voice".

Prije nepune tri godine, svega par mjeseci nakon rasprodanog zagrebačkog koncerta u ljeto 2010. Cohen je posljednji put nastupio u ovoj ljubljanskoj dvorani, a tada je koncert trajao nevjerojatna četiri sata. Na ovoj turneji, koju je započeo prije godinu dana u Belgiji, a završit će se je za dva mjeseca u Nizozemskoj, Cohen promovira svoj posljednji hvaljeni album "Old Ideas", no jasno je da ni u pulskoj Areni neće izostati njegove najveće uspješnice poput recimo kultne "Suzanne". (Z. ANGELESKI)

Rasprodano! Ulaznica za Cohenov koncert u pulskoj Areni neće biti niti na dan koncerta idućeg petka

Danas nam je službeno potvrđeno u zagrebačkoj tvrtki Adria Entertainment, koja organizira Cohenov koncert u pulskoj Areni idućeg petka, 2. kolovoza, da je ovaj koncert već neko vrijeme rasprodan.

Na žalost obožavatelja koji nisu na vrijeme kupili ulaznicu, a još uvijek se nadaju da će uživo prisustvovati nastupu velikog kanadskog umjetnika, ulaznica neće biti u prodaji niti na dan koncerta, kao što to ponekad zna biti običaj s nekim drugim dosadašnjim izvođačima.


Podijeli: Facebook Twiter