Clooney želi ozbiljnu vezu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cini se da zakleti neženja George Clooney popušta carima sadašnje djevojke. Želeci je zadržati samo za sebe, otvoreno je izrazio želju s njom podijeliti svoj dom. Je li na pomolu brak? Holivudski glumac, na iznenadenje mnogih, pozvao je svoju djevojku Elisabettu Canalis da se preseli u njegov stan u Los Angelesu.

Razlog cudenju, ne samo javnosti vec i bliskih Georgeovih prijatelja, leži u tome što je par u vezi samo nekoliko mjeseci, tocnije od srpnja.

Talijanska voditeljica na MTV-u vec je s glumcem boravila u njegovoj vili na jezeru Como u Italiji, te je nakon toga glumac shvatio koliko mu odgovara s njom provoditi 24 sata.
"George je zaista zagrizao za Eli i istinski želi da dode kod njega u L. A. Istina je da je ovo veliki korak za njega, ali upravo zato što je toliko dugo vremena bio neuhvatljiv, možda je došlo vrijeme da se smiri. Izgleda da je Eli ona koju je tražio", dodaje neimenovani izvor.

Glumac je vec jednom bio u braku, i to s Taliom Balsam od 1989. do 1993., te je nakon razvoda izjavio kako se više nikada nece ženiti.
Kako stvari sada stoje, možda George prekrši svoj zavjet.


Podijeli: Facebook Twiter