Clio završio na krovu


Danas oko 18.30 na vijaduktu Mrzlići na dionici Istarskog ipsilona između čvorova Cerovlje i Lupoglav dogodila se prometna nesreća u kojoj, na sreću, nije bilo ozlijeđenih. Saznajemo da je do nesreće došlo zbog nepropisnog pretjecanja na jednoj od najopasnijih dionica Istarskog ipsilona.

Naime, kako nam je rekla Nataša Vitasović glasnogovornica PU istarske, do nesreće je došlo u trenutku kada je 44-godišnja vozačica iz Galižane, vozeći Ford Focus riječkih registracijskih oznaka iz smjera Tunela Učke prema Pazinu, započela pretjecati nepoznato vozilo ispred sebe. Iz suprotnog smjera prema njoj se tada kretalo vozilo pulskih registarskih oznaka C4 kojim je upravljala 68- godišnjakinja iz Lupoglava.

Kako bi izbjegla frontalni sudar vozačica Citroena je naglo zakočila, a u stražnji dio vozila udario je Renault Clio pulskih registracijskih oznaka koji je dolazio neposredno iza nje. Neslužbeno doznajemo da je Cliom upravljao Andrej Lovrečić (24) iz Pazina čiji se auto od siline udarca prevrnuo na krov. Na sreću, iz ove nesreće svi su izašli neozlijeđeni. 

Tijekom očevida policija je regulirala promet jednim prometnim trakom pa zastoja nije bilo. Zbog počinjenja prometnog prekršaja policija će prijaviti vozačicu iz Galižane zbog nepropisnog pretjecanja i izazivanja nesreće te mladog Pazinjana zbog nedovoljnog razmaka između vozila. (Napisao i snimio M. RIMANIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter