Članovi UHPA-e družili se u Rapcu

Ivana Maltar (Ž. HAJDINJAK/CROPIX)
Ivana Maltar (Ž. HAJDINJAK/CROPIX)

U četvrtak i petak u Rapcu je održan godišnji susret članova Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i ostalih sudionika hrvatskog turističkog sektora. Pored predstavljanja UHPA-e, njenih aktivnosti i postignuća, održan je niz prezentacija, stručnih predavanja i društvenih događanja kako za članove UHPA – e tako i za ostale sudionike hrvatskog turističkog sektora.

- Riječ je o novoj manifestaciji koju je organizirala naša udruga, a svaki dan na skupu je bilo između 100 i 150 sudionika. Riječ je o druženju članica kojima su ujedno predstavljene i sve nove pogodnosti naših partnera kao što je primjerice jeftinije gorivo na Ininim crpkama, zatim jeftinija osiguranja i kartična provizija nekih kreditnih kartica i drugo. Uz sportsko i zabavno druženje članica, organizirali smo i panel raspravu na kojoj su sudjelovali nova pomoćnica ministra turizma Martina Jantol zadužena za pravnu problematiku te direktor HTZ-a Ratomir Ivičić - kazao je predsjednik udruge Puljanin Boris Žgomba.

Ujedno, ovo je bila prilika da se agencijama, ali i široj turističkoj javnosti predstavi nova voditeljica ureda udruge Ivana Maltar. Riječ je o 34-godišnjoj Varaždinki koja je  prije ove funkcije bila direktorica Sektora za upravljanje destinacijom i podrška razvoju ponude u Hrvatskoj turističkoj zajednici. Na ovom je mjestu zamijenila dugogodišnjeg direktora Željka Treznera. (B. B.)


Podijeli: Facebook Twiter