Citroen: Stiže grand C4 picasso

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U svojoj proizvodnoj ofenzivi Citroen je otkro i prve fotografije novog modela grand C4 picasso. Riječ je o automobilu jedinstvenog stila, koji se značajno razlikuje od izvedbe s pet sjedala i koji predstavlja novu ravnotežu između unutarnjeg prostora i vanjskih fluidnih linija.

Nova modularna platforma omogućava korištenje posebno dugog međuosovinskog razmaka od 2,84 m što je najbolji podatak u klasi i 11 cm više u odnosu na prethodnu generaciju. Istodobno zadržava duljinu prethodne generacije - 4,59 m - nudi veću modularnost s trećim redom sklopivih sjedala za prevoženje sedam osoba, prostornost s najviše prostora u segmentu u drugom i trećem redu sjedala, lakoću pristupa, pogotovo trećem redu, zahvaljujući prilagođenim otvorima vrata te prostranost prtljažnog prostora s prtljažnikom čiji je obujam veći za 69 litara (645 litara VDA i više od 700
litara kad je drugi red sjedala pomaknut sasvim naprijed).

Zahvaljujući svom izražajnom dizajnu, značajno se razlikuje od izvedbe s 5 sjedala: karakteristični tehnološki prednji dio, lukovi krova kao bočni potpis, posve nova stražnja svjetla s LED diodama s 3D efektom. Stražnja LED svjetla s 3D efektom imaju posve nov upadljiv dizajn koji diskretno prati futurističke i tehnološke trendove. (GI)
 


Podijeli: Facebook Twiter