Citroen Picasso izgorio do neprepoznatljivosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas nešto prije 13 sati na Vodnjanskoj cesti kod skretanja za Fažanu dogodila se prometna nesreća u kojoj su se sudarila dva vozila, nakon čega se jedno potom i zapalilo. Riječ je automobilu marke Citroen Picasso talijanskih registracijskih oznaka koji se netom prije zapaljenja sudario s Renault Meganom pulskih registarskih oznaka.

Već i sama prometna nezgoda uzrokovala je veliki zastoj duž cijele Vodnjanske ceste, a zbog zapaljenja automobila, policija je vozače preusmjeravala prema Galižani, a iz pravca Pule, alternativnim cestama preko Galižane, prema Vodnjanu.

Iako sama prometna i nije, na sreću imala teže posljedice, Citroen Picasso se ubrzo zapalio, a do dolaska vatrogasaca i izgorio u cijelosti. No, kako je vatra zahvatila i travu oko tamošnje trafostanice, vatrogasci su imali pune ruke posla te su gasili i stotinjak metara trave te sprječavali da se požar ne proširi na obližnju borovu šumicu.

U samom sudaru na drugom vozilu, Renault Meganu, gotovo da i nije bilo štete, jer mu je otpao samo branik, ali je najbitnije da nitko nije ozljeđen. Vozačica Picassa uspjela je i napustiti vozilo prije nego se požar proširio.

Glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić Jukopila također je naglasila da u ovoj nesreći nitko nije ozlijeđen. Inače, riječ je o drugoj nesreći na istoj cesti koja se dogodila u razmaku od svega pola sata, a zbog dolaska velikog broja gostiju na jug Istre stvorile su se velike kolone u oba smjera koje je, tijekom samog uviđaja, policija pokušala riješiti naizmjeničnim propuštanjem vozila. (S. Z. T., snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter