Citatelji dobili ulaznice za Jazzbinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za zimsko pakiranje Jazzbine u cetvrtak smo izvukli deset kupona koje su iz našeg lista izrezali te nam poslali vjerni citatelji. Petero njih osvojilo je komplete ulaznica za petak i subotu, a petero ce ih dobiti po jednu majicu.

Komplete ulaznica za obje veceri osvojili su Sofija Smolic, Trg kralja Tomislava 9, Pula; Izak Matejcic, Monvidalska 40, Pula; Maja Bernobic, Marsovo polje 31, Pula; Pino Josip Ivancic, Posavski 1/II, Pula i Ana Fonovic, Gervaisova 25, Pula.

Po jednu majicu s amblemom Jazzbine osvojili su Tihana Gardijan, Sisacka 12, Pula; Milenko Cetina, Negricani 52, Marcana; Tina Letic, Jeretova 20, Pula; Branimir Jurišic, Sv. Polikarpa 7, Pula i Luna Guštin-Predolac, Kavrerski put 3, Pula.

Cestitamo sretnim dobitnicima, koji svoje nagrade mogu podici na ulazu u Dom hrvatskih branitelja prije koncerta, uz predocenje osobne iskaznice.

U petak u 21 sat nastupaju Digital Primitives, hard funkin' blues grupa koja se oslanja na free jazz. Nakon njih zasvirat ce pulsko-talijanski sastav, dobro poznati East Rodeo, koji ce predstaviti novi album "Morning cluster". U subotu ce glazbenu vecer otvoriti trio Charlesa Gaylea, sa svojim free jazz improvizacijama. Na kraju nastupa Pula Jazz Collective, sastavljen od domacih glazbenika koji ce izvoditi obrade velikana be bopa Arta Blakeyja i njegovih Jazz Messengersa.

Ulaznice se mogu nabaviti u Puli u Centar CD Shopu, Activa Travelu i Commodore Travelu. U Rovinju ih mogu kupiti u Linku, u Buzetu je prodajno mjesto Marinac Video, a u Umagu turisticka agencija Atlantis. U Matuljima ulaznice mogu kupiti u Newsoundu te u Rijeci u Dallasu i Aquarius Shopu. Pored toga mogu se nabaviti i u Zagrebu, Kopru i Trstu, kao i putem web-stranice www.ticketpro.hr i na prodajnim mjestima Ticketproa.


Podijeli: Facebook Twiter