Čitajte najsvježije vijesti iz Istre i svijeta - prije svih

(Z. STRAHINJA)
(Z. STRAHINJA)

Prošlog tjedna web portal Glasa Istre dobio je sasvim novo ruho - uz redizajn koji je u potpunosti napravio tim Glasa Istre, u želji da vam i dalje donosimo najzanimljivije vijesti iz regije i svijeta, a sve to u suvremenom i prilagođenom izdanju. Istovremeno s novim dizajnom portala, koji i dalje možete čitati na adresi www.glasistre.hr, za naše čitatelje pripremili smo i još jednu novost - novo online izdanje Glasa Istre.

U današnje užurbano doba u kojem dominira digitalna tehnologija, svjesni smo da je ponekad teško pronaći vremena da na miru prelistate tiskano izdanje i informirate se o svim temama koje vas zanimaju. Stoga, da bi mogli i dalje biti uz vas u bilo kojem trenutku, za vas smo pripremili novo online izdanje, prilagođeno za sve desktop i mobilne uređaje i rezolucije. Naše online izdanje jednako je tiskanom izdanju, a važno je napomenuti da, ukoliko se odlučite pretplatiti na online izdanje Glasa Istre - možete čitati najsvježije vijesti iz regije i svijeta - i to prije svih, jer je online izdanje za idući dan dostupno već od ponoći svakoga dana, i to bez obzira gdje se nalazili. Također, u sklopu pretplate dostupna je i arhiva online izdanja od 2016. i 2017. godine.

Jednostavan pristup

Našem online izdanju možete jednostavno pristupiti - na vrhu stranice web portala Glasa Istre (www.glasistre.hr) kliknite na GlasIstre Online i pratite upute za registraciju. Postupak je jednostavan - sami unesete vlastito korisničko ime i lozinku, a možete i besplatno isprobati online izdanje bez obaveze na uplatu, i to tako da odaberete jedan od ponuđenih paketa pretplate bez obaveze na uplatu.

Kad se odlučite na pretplatu, možete birati na koje razdoblje se želite pretplatiti - jedan mjesec (100 kuna), dva mjeseca (195 kuna), tri mjeseca (285 kuna), šest mjeseci (555 kuna) ili dvanaest mjeseci (1.000 kuna).

Mogućnosti plaćanja su razne - virmani, Net Banking (online bankarstvo), opće uplatnice i kreditne kartice. Aktivacija vašeg korisničkog računa vrši se odmah nakon primitka uplaćena novca ili slanja vaše potvrde o uplati. Nakon toga ćemo aktivirati vašu pretplatu i poslati vam odmah korisničke podatke za trenutačni pristup online izdanju. Kopiju uplate možete poslati na email: [email protected].

Čitatelji zadovoljni

Na vašim korisničkim stranicama uvijek će vam biti vidljiv datum isteka pretplate, tako da možete uvijek na vrijeme uplatiti za naredno razdoblje i neometano čitati online izdanje Glasa Istre.

Za sve nejasnoće, upite i probleme na koje naiđete, na stranici http://novine.glasistre.hr/ vam je dostupna WMD super brza korisnička podrška.

Također, putem našeg web portala imate i mogućnost predaje osmrtnica i malih oglasa za objavu u Glasu Istre, a sve što vas zanima o tome možete naći na http://oglasni.glasistre.hr/.

Iako je tek tjedan dana otkako je krenulo naše novo online izdanje Glasa Istre, javljaju nam se zadovoljni čitatelji iz cijele Hrvatske, ali i drugih krajeva svijeta, čak iz Amerike - a upravo to nam je bila i intencija, da budemo uz vas i donosimo vam vijesti koje vas zanimaju svakog dana, u svako doba i bez obzira gdje se nalazili. Čitajte nas i dalje, a mi ćemo i dalje, kao i dosad, profesionalno i ažurno donositi za vas vijesti iz regije i svijeta. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter