Cisto ludilo u Komediji s Ninom Kaic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U zagrebackom Gradskom kazalištu Komedija veceras ce se u 20 sati održati svecana premijera predstave "Cisto ludilo" Paula Pörtnera/Marilyna Abramsa-Brucea Jordana u režiji Nine Kleflin. Glavnu žensku ulogu tumaci Puljanka Nina Kaic Madic, a rijec je o komediji ispunjenoj spontanim, iskricavim humorom cije je mjesto radnje frizerski salon Cisto ludilo.
Glume Vid Balog, Igor Mešin/Damir Poljicak, Damir Loncar, Saša Buneta i Jasna Palic Picukaric.

- Dobila sam priliku igrati glavnu ulogu u ovoj predstavi koja je za mene velik izazov. Glumim frizerku, morala sam nauciti i dio frizerskog zanata jer na sceni stvarno perem i viklam kosu. Ekipa je i više nego super, komad je jako zanimljiv, a imamo cak 82 varijante kako predstava može završiti jer i publika sudjeluje. To je posve nova forma, vrlo poticajno iskustvo, rekla je Kaic Madic.

Nina Kaic dobitnica je Zlatne žar ptice 2003. za najbolju epizodnu ulogu (majka Grimani) u predstavi "Štorija ud Otavija i Nikolete" na 3. Naj, naj, naj festivalu u Zagrebu i Zlatne žar ptice za skupnu igru iste godine na istom festivalu. Nagradena je i za najbolju predstavu u cjelini ("Štorija ud Otavija i Nikolete") na Festivalu puckog teatra u Omišlju.

Karijeru je zapocela u INK-u, a glumila je i u kazalištu Mala scena, u predstavama "Vagon prvog razreda", "Brijacice", "Bio jednom jedan zmaj", "Ifigenija", "Kako živi Antuntun", u Gradskom kazalištu Virovitica u "Ljubav je jaca od maca", u Komediji u naslovima "Svoga tela gospodar", "Briljantin". (V. BEGIC)


Podijeli: Facebook Twiter