Ćiro Blažević preuzeo Slobodu iz Tuzle

Miroslav Ćiro Blažević (M. MIJOŠEK)
Miroslav Ćiro Blažević (M. MIJOŠEK)

Proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, nekadašnji izbornik reprezentacija Hrvatske i BiH, u proljetnoj polusezoni predvodit će nogometaše tuzlanske Slobode u nastojanjima da se vrati u elitnu Premijer ligu BiH, potvrdio je Blažević za najčitaniji internetski portal bljesak.info iz Mostara.

"Sve ću učiniti da Slobodi vratim staru slavu. Ovaj klub ima dobru infrastrukturu, upravu i igrače. Uz te uvjete i uz pomoć navijača vratit ćemo Slobodu tamo gdje joj je mjesto - u Premijer ligu BiH", izjavio je Ćiro Blažević, koji će Tuzlake predvoditi u proljetnoj polusezoni Druge lige, uz opciju da se suradnja i produži.

Financijski uvjeti dogovora predsjednika Upravnog odbora tuzlanske Slobode Azmir Husića i Ćire Blaževića nisu priopćeni.

"Vraćam se iz Zagreba sretan zbog obavljenog posla. Mogu potvrditi kako je trener svih trenera novi trener tuzlanske Slobode", rekao je za predsjednik Upravnog odbora tuzlanske Slobode Azmir Husić, koji je dodao kao će Ćiro biti predstavljen javnosti 17. siječnja.

Inače, Sloboda je u samo tri dana dovela pet igračkih pojačanja, a poslije 15 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH, Sloboda je drugoplasirana s pet bodova zaostatka za vodećim Jedinstvom iz Bihaća, kojeg je donedavno vodio Ivan Katalinić.

Blažević je prije nekoliko dana bio na pragu da postane trener drugoligaša Solina, ali je odustao zbog loših uvjeta. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter