Cirkus i Bad Obsession za pomoc mladoj Porecanki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Humanitarni koncert za mladu Porecanku Saru Radan na kojem nastupaju porecki Cirkus i pazinski Bad Obsession održat ce se u petak, 13. sijecnja, u pazinskoj diskoteci Magnus s pocetkom u 22 sata.

Nesretnim se slucajem 21-godišnja djevojka ovog ljeta zarazila bakterijom zbog koje je zadobila sepsu pa gangrenu što je izazvalo komu te potrebu za amputacijom obiju potkoljenica.

Srecom u nesreci dobro se oporavila, ali potrebne su joj dvije proteze da bi mogla nastaviti tek zapoceti život, kaže njena prijateljica i jedna od organizatorica koncerta Suzi Ujcic.

Ulaznica ce stajati 25 kuna, a na licu mjesta prikupljat ce se dobrovoljne donacije. Zainteresirani takoder mogu donacije uplatiti na žiro racun Istarske kreditne banke 2380006-3240093603.

O udarnom bendu koncerta ne treba previše trošiti rijeci jer je medu lokalnom publikom to vec dobro poznat sastav koji svira veselu mješavinu ska, punka i reggaea. Trenutno slove za najperspektivniji istarski bend, a stecena popularnost i imidž nepatvorenih zabavljaca dovoljna su pozivnica ljubiteljima alternativne glazbe.

Kao predgrupa nastupa pazinski cover band Bad Obsession koji je nastao prije nepunih godinu dana. Sviraju rock obrade od sedamdesetih do današnjice. Osobitost koncerta je da nakon svirke slijedi u novije vrijeme omiljen disco trash party.


Podijeli: Facebook Twiter