Cipele i asesoari po povoljnim cijenama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ništa ne može stati izmedu žena i njihove ljubavi prema torbicama, cipelama i raznim asesoarima, a ukoliko je dizajn izvrstan i cijena povoljna - situacija je u najmanju ruku idealna.

Nije tajna da se high street kuce snažno referiraju na rad svjetskih dizajnera te vam cipele i torbice mogu izazvati odredeni deja vu moment vezan za svjetske piste.

U podrucju asesoara i dalje prednjace Topshop i španjoska Zara koji vjerodostojno prate trendove i kvalitetom i dizajnom. Za ljubiteljice štikli u ponudi se nalaze sve verzije popularne drvene potpetice visine minimalno 10 centimetara.

Dobra je i ponuda marama, od onih s resicama do malo elegantnijih koje se mogu kombinirati uz "finiji" outfit. Uzorci su uglavnom šareni; printevi palminog lišca, kosturskih lubanja, cvijeca i prugica.

Dorothy Perkins se - malo kasnije od ostalih - referirao na Chanel, te je njihova nova torbica krem boje, verzija Chanelovog popularnog 2.55 modela. Miss Selfridge nije oduševio izborom asesoara prvenstveno jer je ponuda novih torbica znatno slabija no kod konkurencije.

H&M ima nekoliko preslatkih modela cipela s cvjetnim aplikacijama, a prednost nad svima je naravno u cijeni. Njihovi modeli koštaju oko 300 kuna, dok u Topshopu ili Zari teško da cete naci atraktivniji model ispod 600 do 900 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter