Cipelarili ga nasred Kandlerove ulice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tucnjava, pravo cipelarenje, nasred Kandlerove ulice danas oko 11 sati uznemirilo je prolaznike, radnike i goste obližnjih trgovina i kafica. Naš fotoreporter je kamerom zabilježio niz udaraca kojim su dvojica mladica "castila" treceg koji se nalazio na tlu. Još jedan mladic stajao je pored trojice, ali po fotografijama nije sudjelovao u tucnjavi.

Policiji tucnjavu nitko nije prijavio. Iako smo im proslijedili fotografije na kojoj se jasno vide akteri nasilja, u policiji tvrde da ne mogu ništa uciniti. "Ako netko ima saznanja može doci prijaviti tucnjavu", rekla je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataše Rogic.

Saznali smo da pretuceni mladic radi u obližnjem kaficu. "Da, mene su tukli. Ne želim reci kako se zovem, niti zašto smo se potukli...Nisam dogadaj prijavio policiji", kratko nam je ispricao pretuceni mladic.

Prema neslužbenim informacijama, akteri tucnjave su sinovi bivšeg IDF-ovog vijecnika Franje Andreje. U telefonskom razgovoru nam je jedan od sinova, Francesko Andreja, izjavio da nije sudjelovao ni u kakvoj tucnjavi.


Podijeli: Facebook Twiter