Cilic, Ljubicic i Kožulj prvi gosti humanitarci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na improviziranom Celebrity stageu na samoj obali ATP centra Stella Maris u sponzorskom dijelu održano je humanitarno druženje tenisaca i javnih osoba s gradanima, a povod je bilo skupljanje priloga za djecu Umaga s posebnim potrebama. Gosti prvog dana bili su najbolji hrvatski tenisaci Ivan Ljubicic i Marin Cilic, te Gordan Kožulj, gradonacelnik Umaga Vili Bassanese i direktor TZ-a Istarske županije Denis Ivoševic, a auditorij je uglavnom bio sastavljen od najmladih.

Prvi dobrotvorni prilog u kutiju je ubacio direktor turnira Vanja Božickovic. Dobro raspoloženi Cilic i Ljubicic u razgovoru s voditeljicom programa Antonijom Mandic pricali su o ocekivanjima od turnira te, razumljivo, izjavili da vjeruju da ce stici do kraja. Gradonacelnik Bassanese rekao je da je ponosan na akciju te dodao da vjeruje da je takav dogadaj nedostajao turniru ranijih godina.

Prvi put Umag je posjetio Gordan Kožulj, koji je ranije sudjelovao u više humanitarnih akcija.- Kao otac dvojice sinova svjestan sam da sve radim za njih. Mislim da je ljudski odazvati se ovakvim akcijama, pogotovo kad su u pitanju djeca, rekao je izmedu ostalog Kožulj. Svi koji su izdvojili neki iznos ušli su u tombolu, a najsretniji od njih osvojio je reket. (T. TOROMANOVIC;snimio M. MIJOŠEK)

Rasplesani Ferrero
Odmah po dolasku u Umag branitelj naslova Juan Carlos Ferrero predstavio se javnosti vecernjim izlaskom u Stella Maris. U društvu svoje pratnje i brojnih djevojaka najviše je vremena proveo u klubu Jimmy Woo, a svaki trag mu se izgubio nešto prije dva sata nakon ponoci. Dobro raspoložen dio vremena proveo je u razgovoru, a dio plešuci s društvom. Taj izlazak nije bio neuobicajen obzirom da je Komarac željno išcekivao povratak na mjesto gdje je dvaput igrao finale.Osim Ferrera, u prvoj umaškoj noci zabavio se i Ruben Ramos-Hidalgo, te ostali clanovi španjolske ekspedicije u Umagu.


Podijeli: Facebook Twiter