Cilic, Dolgopolov, Verdasco i Ferrero u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Marin Cilic, Ivo Karlovic, Ivan Dodig, te bivši pobjednici Fernando Verdasco, Juan Carlos Ferrero i Aleksandar Dolgopolov prva su imena 23. izdanja ATP turnira Vegeta Croatian Open što ce se od 5. do 15. srpnja održati u Umagu.

"Umaški turnir bit ce jedan od najjacih u povijesti jer imamo tri najbolja hrvatska tenisaca - Cilica, Dodiga i Karlovica, branitelja naslova Dolgopolova, te dvojicu bivših pobjednika Verdasca i Ferrera.

U Umag dovodimo trojicu Top 20 igraca, a bit ce tu i vrhunska imena poput Talijana Fabia Fogninia, Argentinca Carlosa Berloqa, Španjolca Marcela Granollersa, dok je pozivnicu zatražio 20. igrac svijeta Francuz Richard Gasquet.

Posebno nas raduje povratak velikog broja tenisaca koji su prethodnih godina u Umagu ostvarivali najbolje rezultate, a to je potvrda našeg ugleda i dokaz da radimo dobar posao", kazao je direktor turnira Vanja Božickovic.

On je kazao kako ce, uz Gasqueta, pozivnicu dobiti i cetvrti najbolji hrvatski tenisac Antonio Veic, iako on ima šanse i izravno uci u glavni turnir, dok ce se o trecem "wild-cardu" odluciti neposredno prije turnira.

Vec tradicionalno, umaški turnir pratit ce i bogati zabavno-gastronomski program, a organizatori su se pohvalili da ce mecevi iz Umaga biti prenošeni u 133 zemlje na pet kontinenata. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter