Cibalia - Istra 1961 1:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 došli su u Vinkovce tražeci pobjedu koja bi im ostavila nadu u ostanak u ligi, no prikazana je igra bila daleko od ocekivane. Beskrvno, bezidejno u napadu, bez agresivnosti u obrani što je rasterecenoj domacoj momcadi koja je igrala za vlastiti gušt bilo dovoljno da se nametne u igri i posve zasluženo pobijedi.

Ovaj je neuspjeh sad osudio pulsku momcad na nespokojno išcekivanje odluke o broju prvoligaša iduce sezone, te odluku o broju sadašnjih drugoligaša koji ce poželjeti uci u Prvu HNL.

Trener Puljana Igor Pamic nervozno je proživljavao lošu igru svojih igraca u prvom poluvremenu. Cesto je skakao s klupe i davao upute svojim igracima, ali ih ovi nisu uspijevali sprovesti u djelo. Nažalost, bolje nije bilo niti u nastavku. Naprotiv.

Igrala se 20. minuta utakmice kad je jedan domaci navijac preskocio ogradu i utrcao na teren stigavši do Bartulovica prije nego ga je redarska služba ispratila s travnjaka.

Susret 30. kola Prve HNL
. Igralište Cibalije. Gledatelja: 500. Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb) - . Pomocnici: Krmar, Vukušic (oba Zagreb). Strijelci: 1:0 Vitaic (54'). Žuti kartoni: Culjak, Rugaševic (Cibalia), Alimi (Istra 1961).

CIBALIA
: Matkovic, Culjak (od 90. Terzic), Tomic, Kresinger, Bartolovic,  Parmakovic, Radotic, Prgomet (od 79. Rugaševic), Juric (od 72. Mazalovic), Vitaic, Lucic.

ISTRA 1961
: Škoric, Sušic, Pauletic, Barišic, Kacic (od 88. Batelic), Andelkovic, Kovacevic (od 60. Grbac 6), Alimi, Linic, Belle (od 46. Tepuric 5), Roce. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter