Choker ogrlice - hit jeseni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prestižni modni magazin Vogue na svojim je stranicama objavio neizostavan modni dodatak za nadolazecu sezonu. Rijec je o velikim i kratkim ogrlicama.

Takozvane choker ogrlice nešto su što svakako morate imati nadolazece jeseni i zime u svojoj kutiji za nakit, ako se smatrate modno osviještenima, piše vogue.co.uk.

Prošlo je vec neko vrijeme otkad je ženski vrat bio "osloboden" ovakvog komada nakita i sada je pravo vrijeme za njegov povratak, kako predlažu mnogi poznati dizajneri kao što su Moschino, Bottega Veneta, Emilio Pucci, Giambattista Valli, Yves Saint Laurent, Chanel, Valentino, Elie Saab, Donna Karan...



Velike i kratke choker ogrlice nešto su što ce dodati dašak glamura i najjednostavnijoj odjevnoj kombinaciji u svako doba dana.

Od raskošnih bisernih ogrlica dizajnerice Donne Karan pa do zlatnih i debelih lanaca Yves Saint Laurenta, zamišljene su tako da pristaju na haljine, kaputice, sakoe, košulje. Nosit ce se uz ležeran i glamurozan outfit, a za koju god se kombinaciju odlucili njihova je prednost što ce zaciniti cjelokupni dojam.


Podijeli: Facebook Twiter