CherryBombz otvaraju novu sezonu koncerata u labinskom Rock Caffeu

CherryBombz (Z. GOTOVAC)
CherryBombz (Z. GOTOVAC)

Ove subote koncertom pulskog rock cover trija CherryBombz s početkom u 22.30 sati kreće nova sezona koncerata u labinskom Rock Caffeu.

CherryBombz - sastav koji čine pjevačica i basistica Tea Tidić, gitarist Saša Ristić i bubnjar Ranko Matošević - osnovan je 2012. godine, a svi članovi imaju dugogodišnje iskustvo svirke u raznim bendovima: Tea Tidić u VIS The Thunderbirds, Junkers5, Leukkeemiaa, Vervet, Frank Get i drugima; Saša Mihael Ristić u Aeon i Blackline a Ranko Matošević u Rock Yu Band, Preludium i Rock Line.

Od osnivanja, CherryBombz su nastupali u brojnim klubovima i na raznim open air manifestacijama u Hrvatskoj i Sloveniji, te su dobro znani po žestokim i temperamentnim svirkama. Na njihovom repertoaru nalaze obrade pjesama rock, punk, metal i ex-yu sastava - grupa poput Iron Maiden, Ramones, Whitesnake, Motorhead, AC/DC, Jimi Hendrix, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Partibrejkers, Atomsko sklonište, KUD Idijoti, Majke…

Bit će to uvertira u bogatu koncertnu sezonu u labinskom Rocku, gdje će ove zime nastupiti mnoštvo autorskih i cover bendova. Ponovno će nastupati i Todor s njegovim anti stand up programom, a Pub kvizevi održavat će se svakog zadnjeg četvrtka u mjesecu. Također, u predbožićno vrijeme održat će se i festival "Va Kove Zimi Ni". (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter