CherryBombz nastupili kod Indiansa

CherryBombz (D. DOBRILA)
CherryBombz (D. DOBRILA)

Energični pulski cover band CherryBombz u subotu je do ranih jutarnjih sati zabavljao pazinsku publiku koja ih je došla vidjeti u motoklubu Indians smještenom u bivšoj pazinskoj vojarni, a danas utočištu raznih gradskih udruga.

Pulski rock trio izveo je klasičan rock/punk/metal repertoar u kojem je bilo za svakog ponešto, pjesme Led Zeppelina, Deep Purplea, Jimi Hendrixa, AC/DC, Atomskog skloništa, Guns n' Roses, KUD Idijota, pa do Iron Maidena i Motley Cruea što je zadovoljilo kako bajkere koji zalaze u ovaj simpatičan klub, tako i ostale ljubitelje rocka koji su se u noći sa subote na nedjelju našli u njemu.

CherryBombz je bend osnovan 2012. godine kojeg čine iskusni glazbenici: pjevačica i basistica Tea Tidić, gitarist Saša Mihael Ristić i bubnjar Ranko Matošević. Prije nego su sastali u ovom bendu iskustvo su stjecali u raznim bendovima: Tidić u VIS The Thunderbirds, Junkers5, Leukkeemiaa, Vervet, Frank Get, Ristić u Aeon i Blackline a Ranko u Rock Yu Band, Preludium i Rock Line. Ime su dobili po istoimenoj popularnoj punk/rock pjesmi američkog ženskog benda iz druge polovice sedamdesetih The Runaways.

Tijekom posljednje četiri godine nastupali su u brojnim klubovima i na raznim manifestacijama na otvorenom u Hrvatskoj i Sloveniji, a u Pazinu su već znani po žestokom zvuku. (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter