Charlie Sheen ispricao se zbog skandala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americki glumac Charlie Sheen ispricao se svojim obožavateljima zbog skandala u prošloj godini o kojima su mediji naširoko pisali, izrazivši nadu da ce nastaviti snimanje nove televizijske serije.

Charlie Sheen (46) je zauzimao naslovnice tabloida nakon što je dobio otkaz u televizijskoj seriji "Dva i pol muškarca", veoma popularnoj u SAD-u.

Glumac, koji ne skriva svoju sklonost prema drogi i alkoholu, na pasja kola je izgrdio producenta serije, a zatim je potankosti iz svog privatnog života - napose vezu s dvjema ljubavnicama - i svoja razmišljanja o svijetu objavio na internetu i kao gost u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je više pokazao svoju smušenost nego duhovitost.

U cetvrtak je u emisiji Today Show americke mreže NBC rekao da su mu snimke njegovih lanjskih skandala dale ideju da snimi dokumentarac o svom nastupu ludila u javnosti. "Ne mogu to popraviti", požalio se. "Bilo je malo neugodno. Cine mi se cudne neke stvari koje govori taj tip".

Glumac je zaradivao dva milijuna dolara po epizodi za ulogu neženje i ženskara u seriji "Dva i pol muškarca" iz koje je otišao nakon što je uvrijedio producenta Chucka Lorrea.

Sheen je u emisiji rekao da nece prestati piti i da ga producenti njegove nove TV serije "Anger Management" ("Kako svladati bijes"), koja ce se 28. lipnja poceti prikazivati na mreži FX, nece slali na testove na drogu.

Zanimljivo je da Sheen u toj novoj seriji, cije snimanje traje, glumi psihoterapeuta.


Podijeli: Facebook Twiter