Cetvrti mandat Neli Nacinovic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na sjednici Gradskog vijeca potvrdeno je ponovno imenovanje Nele Nacinovic za ravnateljicu Gradske knjižnice i citaonice Pula za iduci period od cetiri godine. To je njen cetvrti mandat na celu te ustanove.

- Uz zahvalnost svima koji su nam pomogli u procesu razvoja od Opcinske do Gradske knjižnice i citaonice, zahvaljujem i svim djelatnicima koji su radili uz mene sve te godine, kazala je Nacinovic.

Prijave na natjecaj za ravnateljsko mjesto, osim Nacinovic, dostavili su Ivan Glušac i Ivan Kraljevic, a Upravno vijece Gradske knjižnice i citaonice, koje sacinjavaju predsjednik Bruno Krajcar i clanovi Vjekoslav Šaina te Nadia Bužleta, odabralo je cetverogodišnji program dosadašnje ravnateljice kao najbolje razraden.

Nacinovic u svojem programu medu prioritetnim zadacima i ciljevima Gradske knjižnice i citaonice navodi nužnost osuvremenjivanja odjela citaonice i dijela hemeroteke (zbirke novina i casopisa), kao i zavicajne zbirke te pocetak njene digitalizacije. Nacinovic navodi i preduvjete za daljnji razvoj knjižnicne djelatnosti kao što su uvodenje informaticko-knjižnicnog programa ZaKi i programa Bookshenk za samozaduživanje i samorazduživanje knjiga.


Podijeli: Facebook Twiter