Četvrti Harley Davidson party od petka do nedjelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od petka do nedjelje u Puli će se u organizaciji moto kluba Twin Horn MC održati 4. Harley-Davidson party, posvećen ljubiteljima ove legendarne marke motocikala. U proteklim izdanjima ovu su manifestaciju posjetili vlasnici Harley-Davidson motocikala iz dobrog dijela Europe, ali i vlasnici drugih moto proizvođača.

Bazno mjesto događanja i ovoga će puta biti sjedište moto kluba Twin Horn MC iznad Puta za groblje. Podrška manifestaciji kao i proteklih godina dolazi od ovlaštenog zastupnika Harley-Davidsona za Hrvatsku. Petak je prvi dan okupljanja i bit će rezerviran za okupljanje i druženje koje će u večernjim satima popratiti i glazba uživo uz Twin Horn Band.

U subotu okupljanje započinje točno u podne te će u 12.50 iz klupskog prostora, kolona Harleyja krenuti na Portaratu. Organizatori su na ovom trgu predvidjeli stanku od sat vremena, a u humanitarne svrhe u suradnji s udrugom Probudi Se (bivši Facebook Humanitarci) i Rock Caffeom podijelit će se besplatno nekoliko stotina porcija kuhanog graha.

Nakon toga kreće se u Fažanu, gdje će sudionici svoje motocikle parkirati na rivi. U 16.30 sati priča se ponovo seli u klupsko sjedište gdje se nastavlja program u sklopu kojega će biti odabrane najbolje H-D prerade u nekoliko kategorija. Nastupit će i nekoliko bendova, među kojima i Whiskey Train a zabava će potrajati do dugo u noć. Kroz tri dana trajanja ovog moto događaja, hrvatski zastupnik Harley-Davidsona ponudit će svoje nove modele na probne demo vožnje. Neće nedostajati ića i pića niti zgodnih hostesa, go-go plesačica i nagradnih igara, a svatko tko dođe s Harley-Davidson motorom dobit će i prigodan poklon. Događaj ima i humanitarni karakter jer će se sakupljati sredstva za kupnju namirnica socijalno ugroženim obiteljima. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter