Četvero ozlijeđenih u prevrtanju vozila

(M. RIMANIĆ)
(M. RIMANIĆ)

U teškoj prometnoj nesreći kod Katuna Lindarskog u ponedjeljak oko 20.50 sati četiri osobe su ozlijeđene, od kojih jedna teško a tri lakše. Nesreća se dogodila kad je 24-godišnjak Puljanin, vozeći automobil citroen pod utjecajem alkohola od 0,91 promila, zbog neprilagođene brzine izletio izvan kolnika u oštrom zavoju.

Vozilo se nakon izlijetanja vratilo na lijevu kolničku traku i ponovno izletjelo s ceste, udarilo u betonski zid, a potom se na zemljanoj površini višestruko isprevrtalo. Tijekom prevrtanja iz vozila je ispao 21-godišnji putnik iz Pule koji je zadobio teške ozljede, a vozač i putnice, također Puljanke u dobi od 21 i 22, godine su lakše ozlijeđeni.

Teško ozlijeđeni putnik je hitno prebačen na liječenje u pulsku Opću bolnicu. Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Neslužbeno doznajemo da se četvorka vraćala sa sajma vina u Gračišću, a da je putnik koji je ispao iz vozila prilikom prevrtanja brzom intervencijom medicinara i pukom srećom spašen budući da je bila potrebna reanimacija na mjestu događaja. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter