Četvero ozlijeđenih u nesreći kod Rovinjskog sela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Četiri osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći na cesti između Rovinja i Rovinjskog Sela kod Surih stina u subotu oko 3 sata ujutro. Centar 112 je dojavu o nesreći primio u 3.12 sati, a na teren je odmah upućena Hitna pomoć i rovinjski vatrogasci te rovinjska policija.

U prometnoj nesreći je teške ozljede opasne po život zadobio 37-godišnji putnik iz Rovinja, teške tjelesne ozljede 34-godišnji vozač iz Rovinja i 31-godišnji putnik iz Matohanci, a 39-godišnjakinja iz Rovinja je lakše ozlijeđena. Cesta je radi očevida bila zatvorena do 6.45 sati, a promet je preusmjeravan preko Sošića okolnim pravcima za Rovinj.

Prema prvim informacijama uzrok nesreće je neprilagođena brzina BMW-a riječkih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak iz Rovinja vozeći se iz smjera Rovinjskog Sela prema Rovinju.

Policija nije alkotestirala vozača na mjestu događaja, već su mu liječnici izuzeli krv i urin radi utvrđivanja prisutnosti alkohola i droga. Prema neslužbenim informacijama na mjestu događaja su ostali tragovi guma u dužini od stotinjak metara, a automobil je uništen do neprepoznatljivosti. (M.SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter