Cetiri dana kvalitetnog nogometa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na predstavljanju organizacije drugog medunarodnog Istria Winter Cupa, tijekom konferencije za novinare održane u utorak u novigradskom hotelu Maestral, moglo se cuti da je unatoc vremenskim nepogodama koje nas okružuju ucinjeno sve, što znaci da turnir može poceti.

Nema dvojbi da je ovo jedan od najjacih turnira koji se igra na prostoru Lijepe naše, od 9. do 12. veljace na terenima gradskih stadiona u Novigradu i Umagu.

Sudionici turnira su Keckemeti (Madarska), Luka Koper (Slovenija), Zrinjski (BiH), koji ce razigravati u skupini A, te u skupini B Žalgiris (Litva), Domžale (Slovenija) i pulska Istra 1961 (Hrvatska).

U cetvrtak, prvog dana turnira, u 14.30 sati u Novigradu se sastaju Kecskemeti i Zrinjski, a u Umagu Istra 1961 i Domžale. U petak u isto vrijeme snage ce odmjeriti Luka Koper i Zrinjski, koji ce dvoboj odigrati u Novigradu, te Žalgiris i Domžale u Umagu.

Trece kolo po skupinama na rasporedu je u subotu, takoder u 14.30 sati, kada ce se u Novigradu suceliti Luka Koper i Kecskemeti, a u Umagu Žalgiris i Istra 1961.

U nedjelju ce se igrati utakmice za konacan poredak, i to u Umagu s pocetkom u 10.30 za peto mjesto, a u Novigradu za trece mjesto (12.30) i finalni dvoboj (14.30).


Podijeli: Facebook Twiter