Cetinski i Stavros u Buzetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Buzecani ne mogu konkurirati bogatijim gradovima u organizaciji novogodišnjeg doceka na otvorenom, pa su se drugu godinu za redom, pobrinuli za dvodnevnu božicnu manifestaciju «Božic u Buzetu», na kojoj ce nastupiti domace estradne zvijezde.

U Mašimovoj škuji, u velikom šatoru od tisucu cetvornih metara, 25. prosinca nastupit ce Tony Cetinski s pratecim sastavom Živa legenda, a u uvodnom dijelu zapjevat ce klapa Motovun. Dan kasnije, 26. prosinca nastupa Jasmin Stavros i Naranca bend. Tony ce u Buzetu nastupiti izmedu dva velika koncerta, 19. prosinca zapjevao je s Carrerasom u Areni Zagreb, a za novogodišnji docek pjeva u Splitu.

U Buzetu za svoje goste pripremaju iznenadenje. - U ponoc 26.prosinca, u Mašimovoj škulji održat ce se10-minutni vatromet i to u suradnji sa tvrtkom Montona iz Motovuna i Orion pirotehnikom iz Koprivnice, rekao je na jucerašnjoj konferenciji za novinare u restoranu Stara oštarija Robert Marušic, direktor Radio Zone, promotora zabavno-glazbenog programa. I sam Stavros za buzetski je nastup najavio nekoliko iznenadenja.


Podijeli: Facebook Twiter