Cestitke povodom Kurban bajrama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"U povodu Kurban bajrama, velikog islamskog blagdana prinošenja žrtve i hodocašca, upucujem Vam u ime Istarske županije i svoje osobno najiskrenije cestitke sa željom da ga provedete u veselom i vedrom raspoloženju i da ti blagdanski dani ojacaju snagu vjere, osjecaj solidarnosti, zajedništva i brige za bližnje i siromašne", naveo je župan Ivan Jakovcic u poruci glavnom imamu Medžilisa Islamske zajednice Pula Esadu ef. Jukanu.

"Molim da svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Istarskoj županiji prenesete moje cestitke i da im blagdansko slavlje protekne u radosti, miru i sreci u krugu obitelji. Želim da u takvom ozracju gradimo medusobno povjerenje i stvaramo sretnije okruženje za sve nas", dodaje župan.

Gradonacelnik Grada Pule Boris Miletic u povodu blagdana Kurban bajrama uputio je cestitku imamu Islamske Esadu ef. Jukanu i svim vjernicima.

"U ime Grada Pule i svoje osobno upucujem Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti iskrene cestitke u prigodi Kurban bajrama uz želju da blagdan provedete u dobrom zdravlju, miru i obiteljskom zajedništvu. Vrijeme je to u kojem ce islamski vjernici cijelog svijeta slaviti spremnost na žrtvovanje, kao i prigoda da se svi zajedno prisjetimo univerzalnih vrijednosti pomirenja i oprosta, milosrda, tolerancije i brige za drugog."


Podijeli: Facebook Twiter